Längre, tätare och starkare fransar och bryn med produkter från Combinal


Combinal startades redan 1947 i Wien, Österrike, av två kemister vid namn Pauli och Dr. Olbrich. De utvecklade tillsammans en färg för ögonbryn och ögonfransar. Vilken blev den allra första färgen från Combinal. Combinal är specialiserad på avancerade produkter för fransar och bryn, och ingår idag varumärket Dr. Temt. Combinal tillverkas i skräddarsydda, små partier i deras egen fabrik i Wien.

Med sina drygt 70 års erfarenhet i branschen är Combinal internationellt känt för sin kunskap, och har i över 20 år varit branschledande i Frankrike med fokus frans- och brynfärg samt lashliftning. Combinal är specialister på att ta fram avancerade produkter för fransar och bryn.

Combinal erbjuder produkter för salonger till behandling, men även till kund för att kunna vårda och ta hand om sina fransar och bryn på allra bästa sätt. Det finns allt från rengöring till avancerade produkter för fransar och bryn. En favoritprodukt är Magic Lashes.

Vad är Magic Lashes?

Magic Lashes är ett serum gör fransar och bryn längre, starkare och fylligare. Med en unik sammansättning av ingrediensen Black Sea Rod Oil och SymPeptide®Xlash stimuleras tillväxten av fransarna och brynen. Med hjälp av denna effektiva formula av närande, stärkande och återfuktande ingredienser ger det även elasticitet till fransar och bryn. 

  • Fransarna blir upp till 3mm längre, starkare och mer elasticitet
  • Maximal effekt efter 6-8 veckor, men resultat kommer succesivt efter ett par veckor
  • Kan användas till både fransar och bryn
  • Räcker 4-6 månader, beroende på om den appliceras på fransar eller både fransar och bryn

 Användning

För applicering för fransarna, lägg en tunn eyeliner vid franskanten varje kväll på rengjord hud. Vid applicering på brynen, borsta över hela brynet eller där du upplever att du har tunnare bryn, även brynen på rengjord hud varje kväll.

 När resultatet börjar synas efter 6-8 veckor, kan serumet användas 1-2 kvällar/vecka.