24skin.se

Vägen till en optimal hudhälsa och en skräddarsydd hudvårdsrutin börjar hos 24skin.se.
Steg ett är resultatinriktad hudvård. Steg två är individanpassad hudvård. Med ett brett utbud av hudvård, produkter och tillbehör på nätet finns möjlighet till kostnadsfri telefonrådgivning med auktoriserad hudterapeut för vägledning och rekommendationer anpassade efter din hud. 

24skin.se
– Hudvård tillgängligt
 hela dagen, varje dag

Hudläkare

24skin.se arbetar tätt med hudläkare. Har du en hudsjukdom eller hudbesvär som kräver medicinsk hjälp råder vi dig att vända dig till hudläkare. 

Individuell rådgivning

Våra erfarna hudterapueter vet att det inte enbart handlar om att använda resultatinriktad hudvård utan att få produktrekommendationer individuellt anpassade till varje enskild hud. 

Alltid kostnadsfri rådgivning med auktoriserade hudterapeuter

Individanpassad hudvård

På 24skin.se hjälper vi dig inte bara att hitta produkter som rekommenderas av hudläkare, vi vägleder dig även till en rutin anpassad för din huds mående och vad din hud behöver. På 24skin.se erbjuder vi därmed kostnadsfri rådgivning hos auktoriserad hudterapeut. Tack vare de täta samarbete 24skin.se har med hudläkare finns även möjlighet att ta del av information och tips av hudläkare. Vid önskemål kan även privat tid bokas till hudläkare här. 

Hudläkaren tipsar

Myter om solen! Hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén svarar på vanliga frågor om solen, solvanor och hur kan ta hand om din hud under sommarhalvåret. 

Rådgivning

Optimera din hudvårdsrutin och hudhälsa idag!

  • Boka en kostnadsfri telefonrådgivning med auktoriserad hudterapeut

24skin.se Hub

24skin.se egna forum och guide inom hudvård. Här kan du läsa allt som har med huden, hudvård och produkter att göra. Ta del av fakta, tips och information från hudläkare och våra hudterapeuter. I 24skin.se Hub hoppas vi att du skall lära dig mycket nytt för att underlätta i hudvårdsdjungeln. Vi tar även emot och lyfter era frågor. 

Boka kostnadsfri rådgivning

Låt oss hjälpa dig att skräddarsy din rutin med lämpliga produkter anpassade för din hud. Oavsett tidigare erfarenhet, önskemål eller hudvårdsmål finns våra hudterapeuter för att hjälpa dig. Boka tid för telefonrådgivning hos våra auktoriserade hudterapeuter här som hjälper dig vidare med dina frågor, funderingar samt erbjuder rekommendationer. Genom att erbjuda rådgivning via telefon möjliggörs personlig och skräddarsydd  vägledning samt produktrekommendationer.

Håll dig uppdaterad!

Nyhetsbrev

Vill du först ta del av 24.skin.se nyhetsbrev fyllda med erbjudanden, information och nyheter? 
Registrera dig nedan till 24.skin.se nyhetsbrev. 

Populärt på 24skin.se

24skin.se i sociala medier