20 sätt att använda din 24-Karat Gold Dust från Jane Iredale

En otroligt användbar produkt med många användningsområden som på kinder, kropp, naglar, hår ögon och läppar för att skapa en delikat och smickrande highlighter effekt. Passar perfekt oavsett om du är personen som redan har allt i makeup väg för att experimentera och bredda dina möjligheter eller för dig som har en mer begränsad makeupnecessär men önskar en produkt som kan användas på nästintill oändligt många vis för att piffa upp vilken look som helst.

Nedan presenteras 20 olika sätt som vi tipsar om för att använda produkten, men kom ihåg – bara fantasin sätter gränser! Experimentera hemma själv för att komma på ytterligare användningsområden.

Ta del av Jane Iredale hela sortiment här. 

 Ögon 

 1. Applicera din 24-Karat Gold Dust i mitten av ögonlocket med fingret för att skapa en lysande blick.
 2. För en förgylld smoky effekt, applicera eyeliner och använd sedan en fuktad Smudge Brush för att täcka din eyeliner Gold 24-Karat Gold Dust.
 3. Knacka ut lite produkt i locket och spraya sedan med din favorit Hydration Spray. Blanda försiktigt och tryck sedan in på ögonlocket med din ögonskuggborste för en folierad effekt.
 4. För retro-chic ögon, applicera Smooth Affair for Eyes Gold på ögonlocket och lägg 24-Karat Gold Dust ovanpå. Rita en bevingad linje längs den övre ögonfranslinjen med Mystikol Onyx Eyeliner och applicera sedan Longest Lash Mascara.
 5. För ett dramatiskt guldöga, börja med Smooth Affair for Eyes Gold och tryck sedan på 24-Karat Gold Dust ovanpå. Avsluta med massor av Black Onyx PureLash Mascara på övre och nedre fransarna.
 6. För gyllene ögonbryn, applicera PureBrow Color Gel Clear på ögonbrynen. När produkten fortfarande är våt applicerar du 24-Karat Gold Dust med Detail Brush.

Kroppen 

 1. Blanda Gold 24-Karat Gold Dust med Ultra V Idebenone Body Moisturizer och applicera över hela kroppen för ett glödande och skimrande look.
 2. Blanda 24-Karat Gold Dust i Hand Drink och smörj in handryggarna för en skimrade effekt, blir väldigt effektfullt med glittriga ringar och armband.
 3. Blanda lite av 24-Karat Gold Dust med din fotkräm och applicera på fotryggen för ett framhäva ett par riktigt snygga anklar eller skor.
 4. En speciell utekväll kräver mer skimmer: applicera 24-Karat Gold Dust med Chiesel Powder Brush över axlarna, nyckelben och dekolletage.
 5. Applicera på öronsnibbarna för en oväntad bländning som kompletterar din favoritörhängen eller håruppsättning.

Ansiktet

 1. Applicera 24-karat Gold Dust upp på kindbenet, nästipp, panna eller haka med fläktborsten för att skapa en highlighter effekt.
 2. Blanda en liten mängd med Smooth Affair Primer och applicera med Blending Brush för att ge ett glow över hela ansiktet.
 3. För en riktigt glödande look, blanda din 24-K med vilken nyans som helst av Glow Time Higlighter Stick på baksidan av din hand, använd Foundation Brush och applicera sedan på kinderna för ett smickrande skimmer.

Läppar

 1. Applicera din favoritläppglans och tryck in en nyans av 24-Karat Gold Dust i den för att ge dina läppar extra glans och skimmer.
 2. Knacka ut lite produkt i lockan, tryck på produkt på underläppen med fingertoppen och täck med glans så att läppen blir mer skimrande och fylligare.
 3. Applicera en liten mängd Forever Pink Just Kissed® Lip and Cheek Stain på läpparna och kinderna, blanda sedan i en liten mängd 24-Karat Gold Dust för att erhålla återfuktning, lyster och fin färg

Hår och naglar

 1. Blanda 24-Karat Gold Dust i din favorithårprodukt för en spännande upplevelse av skimmer och highlighter effekt i håret.
 2. Måla naglar med din favoritfärg. Strö en liten mängd på nageln medan lacket fortfarande är vått. Skaka din hand en gång i en nedåtgående rörelse för att sprida 24-Karat Gold Dust över nageln. Applicerar du en liten del av produkten närmast nagelbanden och gör precis som ovan kan du även uppnå en ombré effekt på naglarna. Avsluta med en topplack.
 3. Gnid in 24-Karats Gold Dust på din nagel och applicera en klar nagellack för att täta.

Andra härliga highlighter produkter