Jane Iredale

Jane Iredale erbjuder högkvalitativt och vårdande make-up. Jane Iredale grundades 1994 och blev snabbt branschens främsta varumärke med produkter inom mineralmakeup med hudvårdande egenskaper. Jane Iredales produkter når individer i alla åldrar och nationaliteter, en av orsakerna till Jane Iredale stora framgångar. 
Med en strävan om att utveckla lättanvända produkter som ger ett vackert och naturligt resultat. Därmed är mineralbaserna från Jane Iredale foundation, hudvård, concealer och solskydd i ett. Jane Iredale är både vegansk och fritt från gluten. 

Historien bakom Jane Iredale

Med en bakgrund inom underhållningsbranschen fick Jane inspiration till att utveckla make-up som var bra för huden. Många kollegor inom skådespeleri och modellyrket kämpade med blemmor, tilltäpptheter och dålig hy till följd av make-up användning. 
Jane insåg snabbt att en sund hy inom dessa yrken inte bara var en förutsättning för att lyckas utan också för ens självkänsla.  För att möjliggöra detta utvecklade Jane hudvårdande mineralmakeup som lät huden andas. Jane Iredale

Några enkla knep

Populärt från Jane Iredale

Hela Jane Iredale utbud