Applicera din makeup på bästa sätt!

Många upplever att det är svårt att applicera makeup som leder till ett naturligt resultat. Vissa upplever att det lätt blir ojämnt, sitter dåligt och resultatet blir helt enkelt inte det man förväntat sig. Första steget till en bra makeup är bra makeup. På 24skin arbetar vi bland annat med Jane Iredale som är ett hudvårdande makeup märke. Deras makeup täppar inte igen och låter huden andas. Dessutom kan produkterna anpassas efter din hud samt den effekt du önskar. 

Individanpassad och resultatinriktad hudvård må vara grunden till en välmående hud. Men med makeup som vårdar och tar hand om huden förlänger du effekten och resultaten av din övriga rutin. Vårdande makeup utgör det är allra sista steget i din hudvårdsrutin.

  • Borstar av rätt kvalité underlättar vid applicering av makeup. Även rätt borste till rätt produkt.
  • Första steget är en rengjord hud, efter att du gjort din vanliga hudvårdsrutin rekommenders att du applicerar en primer. Detta gör att din makeup sitter betydligt bättre samt fyller ut ojämnheter som fina linjer och förstorade porer. Var försiktig med att ta för mycket primer, det räcker med en liten mängd.
  • Vid applicering av foundation är det ett tips att börja från ansiktets mitt och jobba utåt, nedåt. Svepande rörelser, börja med liten mängd produkt och ta mer om du känner att du vill ha mer täckning. Detta gäller både om du använder dig av en fast eller flytande foundation. 
  • Vid applicering av ögonskugga är det lättaste att jobba med en lite större borste avsedd för just ögon, ta lite produkt åt gången och shada ut ögonskuggan. Med liten och tät pensel får du upp mer pigment, vilket kan göra att det upplevs ojämnt och att det snabbt blir för mycket.

Tips! Avsluta alltid din makeup med Hydration Spray, detta gör att din makeup sitter betydligt bättre och håller en hel dag!

borstar

Tips på våra favoriter bland Hydration Spray