Om oss

Vi är 24skin.se

Vi brinner för kroppens största organ - huden.
För många innebär en välbalanserad och välmående hud grunden till ett välmående inre. Oavsett om du besväras av hudproblem, en hudsjukdom eller bara älskar hudvård så finns vi där för att hjälpa dig att skräddarsy din rutin.

Vi arbetar tätt med erfaren hudläkare samt erbjuder kostnadsfri rådgivning med erfarna auktoriserade hudterapeuter för att du skall få den vägledning du önskar. 24skin.se erbjuder en helhetslösning inom hudvård. Inom vårt produktutbud finner du produkter för ansikte, skalp/hår och kropp samt vuxna och barn.

Självklart är 24skin.se auktoriserad återförsäljare för de varumärken som du hittar i webbutiken.

Brett utbud
Kostnadsfri rådgivning
Auktoriserade hudterapeuter

Bakgrund

Med lång erfarenhet av att arbeta både med medicinsk och estetisk dermatologi vet vi att det finns en stor efterfrågan av resultatinriktad hudvård samt individuell rådgivning kring produkter. 24skin.se stora ambition är att möjliggöra detta för alla! Kombination av erfaren personal ligger till grunden för att erbjuda bästa möjliga kundtjänst.

En av de största missförstånden vi möts av idag är att hudvårdsrutinen behöver vara lång eller innehålla oändligt många produkter för att ge resultat. Så ska det inte behöva vara. Den stora skillnaden märker du när du använder rätt produkter för just din huds mående.

Hudläkare

24skin.se arbetar tätt med hudläkare. Har du en hudsjukdom eller hudbesvär som kräver medicinsk hjälp råder vi dig att vända dig till hudläkare.

Individuell rådgivning

Våra erfarna hudterapueter vet att det inte enbart handlar om att använda resultatinriktad hudvård utan att få produktrekommendationer individuellt anpassade till varje enskild hud.

Handla hudvårdsprodukter

Hos 24skin hittar du ett brett utbud av hudvårdsprodukter. Alla produkter vi erbjuder är produkter vi hade velat använda själva.

24skin.se Hub

Under 24skin.se Hub hittar du tips, råd och rekommendationer från både hudläkare och aukt. hudterapeut. Här tar vi upp vanligt förekommande och nya teman gällande hud, hudvård och hudhälsa. 

Ställ frågor till 24skin.se Hub

24skin.se Hub

Kundfokus

Hos 24skin.se står alltid kunden i fokus.

Via vår kundtjänst eller i samband med rådgivning möter du alltid auktoriserade hudterapeuter. 

På 24skin.se är vi positiva till rådgivning i olika former för att kunna vägleda dig till en rutin som passar dina behov och önskemål. Framförallt kan personlig rådgivning i form av ett samtal med våra hudterapeut vara mycket givande. På så vis får våra experter en tydlig uppfattning av din huds mående och vad din hud behöver för att vägleda dig på bästa vis. 

Vi erbjuder även en mailkontakt för enklare frågor eller om du inte har möjlighet att talas vid per telefon. Även vid mailkontakt är det auktoriserade hudterapeuter som hjälper dig.

Vi välkomnar alla att ta kontakt med oss oavsett tidigare erfarenhet, vid uppkomst av ett särskilt behov eller om du önskar att uppdatera eller utöka din befintliga rutin. 

Senaste produkter

Här är våra senaste produkter

Boka kostnadsfri telefonrådgivning

Låt oss hjälpa dig att skräddarsy din rutin med lämpliga produkter anpassade för din hud. Oavsett tidigare erfarenhet, önskemål eller hudvårdsmål finns våra hudterapeuter för att hjälpa dig. Boka tid för telefonrådgivning hos våra auktoriserade hudterapeuter som hjälper dig vidare med dina frågor, funderingar samt erbjuder rekommendationer. Genom att erbjuda rådgivning via telefon möjliggörs personlig och skräddarsydd vägledning samt produktrekommendationer.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!