Auktoriserade hudterpaueter vägleder dig bland produkter

Det stora utbud av hudvård som idag finns tillgänglig kan ibland göra det svårt att veta vilka produkter som är resultatinriktade och håller vad de lovar. Ytterligare en utmaning är att urskilja vilka produkter och vilket innehåll som passar just din hud. 

På 24skin.se arbetar auktoriserade hudterapeuter som vägleder dig bland produkter för att du skall få en skräddarsydd rutin anpassad efter din hud, önskemål, förutsättningar och behov. 

Vi finns alltid tillgängliga för dig och svarar gärna på frågor både per telefon och mail.  

Telefonrådgivning

24skin.se erbjuder telefonrådgivning med auktoriserade hudterapeut. Med hjälp av personlig telefonrådgivning får våra terapeuter möjlighet till optimal utformning av din hudvårdsrutin. I samband med telefonrådgivningen kan du även ställa generella frågor som rör din hud, hudhälsa, rutin och produkter. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Med ett brett utbud av hudvårdsprodukter för ansikte och kropp samt vårdande make-up kan våra hudterapeuter vägleda dig till en skräddarsydd rutin som passar din hud. Under telefonrådgivningen får våra hudterapeuter viktig information som gör det möjligt för dem att anpassa och skräddarsy produktrekommendationer efter dina behov och önskemål. På så vis kan maximal effekt uppnås. Telefonrådgivningen är även ett tillfälle för dig att få dina frågor besvarade. 

Telefonrådgivning med auktoriserade hudterapeuter är helt kostnadsfria. 

Fördelen med telefonrådgivning?

Ta kontakt när det passar dig

Boka din rådgivning med auktoriserad hudterapeut här. Välj en tid som passar dig så tar vi kontakt med dig när det är dags för telefonsamtalet. Förbered gärna dina frågar och funderingar samt relevant information om din hudhistorik, hudhälsa samt eventuell receptbelagd medicinering av din hud.

Skrädarsydd rådgivning

I samband med telefonrådgivning talar du alltid med auktoriserade hudterapeuter. Genom att vi får höra mer om din hudhistoria, önskemål samt information gällande din huds mående kan rådgivningen skräddarsys individuellt. 

Individanpassade rekommendationer

Avslutningsvis ingår alltid produktrekomemndationer i samband med din telefonrådgivning. Dessa går din auktoriserade hudterapeut igenom under rådgivningen och de skickas också till dig separat per mail så att du i lugn och ro kan gå igenom de produkter du fått rekommenderade. 

Samtliga hudterapeuter på 24skin.se har tystnadsplikt så att du kan känna dig trygg med den information du delar

Tidsbokning

Boka din tid smidig direkt på nätet via Boka Direkt. 
Har du frågor? Skicka oss gärna ett mail på info@24skin.se

Dags för din rådgivning

När det är dags för din telefonrådgivning blir du uppringd. I regel sker uppringning via dolt nummer. Oroa dig inte om du missar de första samtalet, vi gör alltid minst två försök.